Sperma uit een glas drinken in je mond en doorslikken

Drinken

Als meerdere mannen al hun sperma in een bak spuiten kunnen deze sexverslaafde nimfo hoeren het zaad in grote slokken op drinken. Slikken maar!

Sperma glas leeg drinken

Wie anders dan deze hoeren uit de achterbuurt kunnen zo genieten van een drinkglas vol met sperma. Eerst laat ze haar hele aars volspuiten om dan het sperma uit haar reet in een glas te laten lopen. Geloof je het niet? Stuur me een glas met sperma!

Aftrekken op haar tong

Dit meisje stemt in met kijken naar een man als hij zich gaat aftrekken. Ze wil wel eens weten hoe het er uit ziet als een lul sperma spuiten gaat. Uit nieuwsgierigheid komt ze steeds iets dichterbij. Hoe zou het eigenlijk smaken?

Zaadslikken

In dit filmpje een uitleg over het Nederlands Kampioenschap zaadslikken. Het is een wedstrijd lul afzuigen waarbij de pijphoeren beoordeeld worden op uiterlijk, pijptechnieken en de slikmethode. Hier hebben we een potentiële winnares!

Glas met sperma cocktail

Ruwe sex, daar is deze trailer hoer voor geboren. Haar aars laat zich graag volneuken met zaad en als je wil mag je haar kutje natuurlijk ook grof neuken. Wil je iets aardigs voor haar doen? Laat haar diep pijpen, slaan in gezicht en laat haar een glas sperma drinken.

Diep keelneuken

Ze krijgt zowat geen lucht meer. Bij het keelneuken verdwijnt de pijplul zo diep haar slokdarm in dat ze bijna niet meer ademen kan. Om het laatste stukje lucht weg te nemen knijpt de tweede man haar keel dicht. Ruwe sex, dat kan dieper, kuthoer!

Diep pijpen

Sex in het openbaar toilet op de wc in de trein. Om te zorgen dat ze niet betrapt wordt slikt ze al het sperma door, want je kan toch niet in de coupé gaan zitten met je gezicht vol sperma. Een tong vol wit sperma en slikken maar.

Kampioene sperma drinken

Deze meid uit het Brabantse Veghel zou nog wel eens de beste slikhoer van het jaar kunnen worden. Haar mond kan pijpen als de beste, en als ze een lul voor zich heeft die ontzettend veel sperma spuit drinkt ze al het slijm naar binnen.

Dronken tieners misbruiken

Tijdens de spring break in Amerika gaan jonge studentes en tiener meisjes naar het zonnige zuiden om op zuipvakantie te gaan. Half naakt worden er allerlei spelletjes met drank georganiseerd, dat eindigt standaard in één grote orgie!

Vacuum zuigen

Een van de speciale pijptechnieken is zo hard aan een piemel zuigen dat je het zaad met luchtdruk uit de ballen trekt. Je moet goed kunnen slikken, want als de penis zo diep in je keel zit is de kans op verslikken groot.

Sperma doorslikken

In dit sperma filmpje zie je een pijphoertje die demonstreert hoe je slikt zonder een druppel te verspillen. Met haar vinger veegt ze haar lippen schoon en likt de vinger af. Kijk, nu zit mijn mond nog vol sperma. Haar lippen gaan dicht.